Posted on Leave a comment

Zo veel projecten…

En een aantal daarvan zijn klaar! Finished objects! Sokken voor m’n vaders verjaardag (niets zeggen mocht je hem kennen πŸ˜‰), sokken voor mezelf en jawel, ik heb gesponnen!

Mijn gesponnen garen is een grijze, ongeverfde Marino wol die ik heb getwijnd als een Navajo ply. Als je niet weet wat dat is en je bent nieuwsgierig, zoek het eens op! Het komt erop neer dat je een hele losse haakketting maakt tijdens het twijnen. Hierdoor ontstaat er een getwijnde draad van 3 strengen.

Naast al deze afgemaakte projecten ben ik ook weer met nieuwe dingen begonnen. Voor mijn man ben ik een trui aan het breien uit een boek van Arne&Carlos, Norwegian knits with a twist.

Wat ik op dit moment ook mee bezig ben is het natuurlijk kleuren van wat neurale Texelse wol die ik heb liggen. Dit doe ik met avocadopitten en walnootschillen. Een gedeelte staat nu nog op het vuur en een ander deel hangt te drogen. Ik hoop hier snel foto’s van te kunnen maken om met jullie te delen!

Voor alle breiprojecten waar ik mee bezig ben kun je kijken op mijn Ravelry pagina.

Tot snel, I

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.