Posted on Leave a comment

Scania shawl

De afgelopen weken ben ik bezig geweest met de Scania shawl van Caroline Wiens. Dit patroon kwam in tegen toen ik een video aan het kijken was van de grocerygirls. Deze dames hebben een podcast, maar hebben zich voor een youtubeserie genaamd “off our needles” ook gekoppeld aan craftsy. Tijdens een aflevering van“off our needles” kwam deze sjaal tevoorschijn en kreeg je ook een kortingscode. Zeker de moeite waard! Er zaten een aantal technieken in die ik nog niet eerder heb gebruikt. De franjes worden heel anders gemaakt dan dat ik gewend ben. Ik vond het een heerlijk project om mee bezig te zijn en ik denk zelfs dat ik er ooit nog één gaat maken, in andere kleuren.

IMG_2556

Ik had nog wat restjes over, en daarvan heb ik een lekkere warme haarband gemaakt.

IMG_2557

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.